Wie zijn wij?

Verdonschot Mode al ruim 80 jaar in de mode!
15 maart 1937 begon oma Verdonschot haar winkeltje aan de Julianastraat in Asten. Al gauw kwam heel Asten er band, knoopjes, schortenbont ect. kopen en als Mietje Mennen werd ze een begrip in Asten. In 1952 werd er naar de Emmastraat verhuisd.

Op 5 mei 1966 namen Karel en Gerrie Verdonschot de winkel over. Zij begonnen later naast het bestaande assortiment, zoals fournituren, lingerie, bonnetterie, wol, woningtextiel en linnengoed met damesmode. In 1995 kwam Huub Verdonschot in de zaakwerken en op 1 januari 2002 nam Huub de winkel over.

Na vele veranderingen in het assortiment en grondige verbouwingen groeide de zaak steeds groter, tot wat er nu staat: Verdonschot Mode. Een modezaak van bijna 600 vierkantenmeter, met damesmode voor jong en oud aangevuld met lifestyle producten en modeaccessoires .

Tegenwoordig wordt de modezaak gerund door de derde generatie, Huub Verdonschot en zijn vrouw Jet Verdonschot. Samen met hun 7 modeadviseuses en een vaste coupeuse, staan ze klaar om u te adviseren. U vindt hier nog altijd de meeste keus in de beste merken. En sinds 2014 ook voor lifestyle producten, dus voor een leuk cadeautje of het restylen van uw huis kunt u bij Verdonschot Mode terecht.

Zo ziet u, niet alleen mode is altijd in beweging, ook Verdonschot Mode staat nooit stil.